Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, w delikatnym chrupiącym cieście francuskim, w otulinie rozpływających się plastrów sera żółtego, paróweczki, upieczone, podane z ketchupem. Idealna przekąska do piwa.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6192
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9122
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8693
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6192
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9122
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8693
Składniki
Parówki obieramy z folii. Rozwijamy ciasto francuskie. Na cieście francuskim układamy plasterki sera żółtego pasujące do długości parówki. Zawijamy parówkę z serem i ciastem i dokładnie zlepiamy brzegi ciasta.
Tak przygotowane parówki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, smarujemy każdą białkiem. Pieczemy 25 minut w temperaturze 140 stopni Celsjusza. Podajemy z ketchupem. Smacznego !!!