Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, w delikatnym chrupiącym cieście francuskim, w otulinie rozpływających się plastrów sera żółtego, paróweczki, upieczone, podane z ketchupem. Idealna przekąska do piwa.
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 2653
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 501
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 98
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 2653
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 501
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 98
Składniki
Parówki obieramy z folii. Rozwijamy ciasto francuskie. Na cieście francuskim układamy plasterki sera żółtego pasujące do długości parówki. Zawijamy parówkę z serem i ciastem i dokładnie zlepiamy brzegi ciasta.
Tak przygotowane parówki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, smarujemy każdą białkiem. Pieczemy 25 minut w temperaturze 140 stopni Celsjusza. Podajemy z ketchupem. Smacznego !!!