Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, w delikatnym chrupiącym cieście francuskim, w otulinie rozpływających się plastrów sera żółtego, paróweczki, upieczone, podane z ketchupem. Idealna przekąska do piwa.
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 63
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 69
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 369
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2587
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 63
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 69
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 369
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2587
Składniki
Parówki obieramy z folii. Rozwijamy ciasto francuskie. Na cieście francuskim układamy plasterki sera żółtego pasujące do długości parówki. Zawijamy parówkę z serem i ciastem i dokładnie zlepiamy brzegi ciasta.
Tak przygotowane parówki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, smarujemy każdą białkiem. Pieczemy 25 minut w temperaturze 140 stopni Celsjusza. Podajemy z ketchupem. Smacznego !!!