Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska popularna w Stanach Zjednoczonych. Smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno.
Prosta i smaczna przekąska. Wystarczą tylko parówki i ciasto francuskie i już...
Odsłon: 3345
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 24
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 148
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4189
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 24
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 148
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4189
Składniki
Obie mąki, proszek do pieczenia, cukier, sól oraz pieprz wymieszać. Dodać jajko oraz mleko i całość zmiksować. Ciasto powinno być gęste ale lejące. Parówki nadziać na patyczki do szaszłyków, obtoczyć w mące i w cieście. Smażyć w głębokim oleju do momentu zarumienia się. Podawać z ulubionym sosem lub surówką.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Przekąski
Przystawka na Wielkanoc
Przekąski
https://video.cookist.com/video/an/YQQmk-SwduVaI562/p8/
Przekąski
Bakłażan zapiekany w cieście francuskim
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Goście zapowiedzieli się z wizytą, a ty nie wiesz czym ich poczęstować? Zamia...
Odsłon: 1820
Przystawka na Wielkanoc
Nie wiesz, co podać swoim bliskim na święta wielkanocne? Jak połączyć tradycy...
Odsłon: 2551