Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska popularna w Stanach Zjednoczonych. Smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14558
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19621
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14558
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19621
Składniki
Obie mąki, proszek do pieczenia, cukier, sól oraz pieprz wymieszać. Dodać jajko oraz mleko i całość zmiksować. Ciasto powinno być gęste ale lejące. Parówki nadziać na patyczki do szaszłyków, obtoczyć w mące i w cieście. Smażyć w głębokim oleju do momentu zarumienia się. Podawać z ulubionym sosem lub surówką.