Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska popularna w Stanach Zjednoczonych. Smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116817
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8006
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3015
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1620
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1316
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116817
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8006
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3015
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1620
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1316
Składniki
Obie mąki, proszek do pieczenia, cukier, sól oraz pieprz wymieszać. Dodać jajko oraz mleko i całość zmiksować. Ciasto powinno być gęste ale lejące. Parówki nadziać na patyczki do szaszłyków, obtoczyć w mące i w cieście. Smażyć w głębokim oleju do momentu zarumienia się. Podawać z ulubionym sosem lub surówką.