Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, zdrowa i kremową pastę, która sprawdzi się doskonale jako dip albo pasta do kanapek.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 162
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 162
Składniki
Upieczone buraki należy przestudzić, a następnie obrać. W rozdrabniaczu umieszczamy wszystkie składniki oprócz soli i pieprzu. Wszystko blendujemy na gładką masę. Następnie doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ponownie miksujemy. Podajemy na przekąskę na imprezie, na ulubionym pieczywie, posypane pestkami granatu i skropione aromatyzowaną oliwą.