Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, zdrowa i kremową pastę, która sprawdzi się doskonale jako dip albo pasta do kanapek.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12179
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1309
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39399
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12179
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1309
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39399
Składniki
Upieczone buraki należy przestudzić, a następnie obrać. W rozdrabniaczu umieszczamy wszystkie składniki oprócz soli i pieprzu. Wszystko blendujemy na gładką masę. Następnie doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ponownie miksujemy. Podajemy na przekąskę na imprezie, na ulubionym pieczywie, posypane pestkami granatu i skropione aromatyzowaną oliwą.