Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, zdrowa i kremową pastę, która sprawdzi się doskonale jako dip albo pasta do kanapek.
Polecam.
Odsłon: 649
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4413
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1113
Polecam.
Odsłon: 649
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4413
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1113
Składniki
Upieczone buraki należy przestudzić, a następnie obrać. W rozdrabniaczu umieszczamy wszystkie składniki oprócz soli i pieprzu. Wszystko blendujemy na gładką masę. Następnie doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ponownie miksujemy. Podajemy na przekąskę na imprezie, na ulubionym pieczywie, posypane pestkami granatu i skropione aromatyzowaną oliwą.