Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, zdrowa i kremową pastę, która sprawdzi się doskonale jako dip albo pasta do kanapek.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 36
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 116
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 109
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 36
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 116
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 109
Składniki
Upieczone buraki należy przestudzić, a następnie obrać. W rozdrabniaczu umieszczamy wszystkie składniki oprócz soli i pieprzu. Wszystko blendujemy na gładką masę. Następnie doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ponownie miksujemy. Podajemy na przekąskę na imprezie, na ulubionym pieczywie, posypane pestkami granatu i skropione aromatyzowaną oliwą.