Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta na kanapki, łatwa w przygotowaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8406
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8406
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Składniki
-jaja gotujemy na twardo i obieramy cieple ze skorupek -ser trzemy na grubych oczkach na tarce -szczypiorek kroimy bardzo drobno -żółtka jaj ucieramy z masłem i szczypta soli ,następnie trzemy do nich białka na drobnych oczkach -później dodajemy ser żółty i szczypiorek i dokładamy po łyżce majonezu ciągle mieszając doprawiamy do smaku sola i odrobina pieprzu Smacznego!