Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta na kanapki, łatwa w przygotowaniu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
-jaja gotujemy na twardo i obieramy cieple ze skorupek -ser trzemy na grubych oczkach na tarce -szczypiorek kroimy bardzo drobno -żółtka jaj ucieramy z masłem i szczypta soli ,następnie trzemy do nich białka na drobnych oczkach -później dodajemy ser żółty i szczypiorek i dokładamy po łyżce majonezu ciągle mieszając doprawiamy do smaku sola i odrobina pieprzu Smacznego!