Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i bardzo smaczne smarowidło do chleba z jajek, groszku, cebulki i ogórka kiszonego. Małe urozmaicenie w menu zawsze mile widziane, zwłaszcza że pasty domowej roboty są i zdrowe i tanie. W naszym przypadku trochę jajek zostało po świętach, chyba przeliczyłyśmy się z ich ilością. Postanowiłyśmy w ten sposób je zagospodarować. Pasat jest tak smaczna, że na pewno zniknie z lodówki w tempie błyskawicznym.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1339
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4204
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1234
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1339
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4204
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1234
Składniki
Jajka trzemy na tarce o grubych oczkach. Przekładamy do miski.
Ogórki i cebulę kroimy w jak najdrobniejszą kostkę. Groszek dobrze osączamy z płynu. Wszystkie składniki pasty łączymy z majonezem. Dodajemy szczyptę soli i pieprzu do smaku. Możemy pastę jajeczną odłożyć na chwilę do lodówki, ale tak na prawdę jest od razu gotowa do jedzenia.
Pasta jajeczna z warzywami gotowa!