Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre i tyle ;)
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 44
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 332
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 30546
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9063
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 772
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 44
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 332
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 30546
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9063
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 772
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i po wystudzeniu rozdrabniamy widelcem lub ścieramy na tarce, cebulkę drobno kroimy, dodajemy przecier pomidorowy, czosnek granulowany, oregano i bazylię, sól i pieprz, oraz szczypta cukru. Do złagodzenia smaku, można dodać trochę majonezu. Wszystko razem dobrze wymieszać - najlepiej mikserem. Pasta znakomicie smakuje z świeżym pieczywem, jak i w faszerowanych jajkach.