Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre i tyle ;)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1139
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1139
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i po wystudzeniu rozdrabniamy widelcem lub ścieramy na tarce, cebulkę drobno kroimy, dodajemy przecier pomidorowy, czosnek granulowany, oregano i bazylię, sól i pieprz, oraz szczypta cukru. Do złagodzenia smaku, można dodać trochę majonezu. Wszystko razem dobrze wymieszać - najlepiej mikserem. Pasta znakomicie smakuje z świeżym pieczywem, jak i w faszerowanych jajkach.