Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała pasta rybna na poranne śniadanie.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22127
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 141
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 414
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 134
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22127
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 141
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 414
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 134
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Składniki
Wykonanie: Rybę rozgnieść widelcem z masłem i jajkami. Dodać posiekaną cebulę, majonez, musztardę i doprawić do smaku cukrem i sokiem z cytryny. Dobrze wyrobić masę, przełożyć do salaterki, i ozdobić dowolnie.