Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała pasta rybna na poranne śniadanie.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1559
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 681
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 270
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1559
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 695
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 681
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 270
Składniki
Wykonanie: Rybę rozgnieść widelcem z masłem i jajkami. Dodać posiekaną cebulę, majonez, musztardę i doprawić do smaku cukrem i sokiem z cytryny. Dobrze wyrobić masę, przełożyć do salaterki, i ozdobić dowolnie.