Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta rybno-jajeczna

Pasta rybno-jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 41 Ocena: 537

Dodano:

Odsłon: 6940

Szybkie ,smaczne ,tanie.

Składniki

  • Puszka szprotow w pomidorach
  • 4 jajka
  • Srednia cebula
  • Sol i pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Gotujemy jajka na twardo.Po obraniu ze skorupek siekamy na drobno ,podobnie robimy z cebula ,ktora siekamy na bardzo drobna kostke.Rybe razem z sosem przekladamy do naczynia i mieszamy wszystkie skladniki.Przyprawiamy sola i pieprzem.
    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

susi 17 września 2014 "Szybkie ,smaczne ,tanie..." i proste!!!:).Uwielbiam...a najlepiej takie kanapeczki smakuja w pracy!!!!

14 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń