Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszną pastę tuńczykowo- jajeczną którą zrobiłam z przepisu https://smaker.pl/przepisy-przekaski/przepis-pasta-tunczykowo-jajeczna,1947540,fafiatko.html pasta jest bardzo łatwy do zrobienia i pyszna podałam ją na krakersach jako imprezową przekąskę.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14374
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14374
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Składniki
Jajko ugotuj na twardo, wystudź, obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek drobno pokrój. Tuńczyka przełóż do miski i rozgnieść widelcem.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj dopraw solą i pieprzem. Łyżką nakładaj pastę na krakersa przykrwaj drugim , kolejna łyżka pasty, krakers i łyżka pasty , wierzch posyp szczypiorkiem.
Przekąskę z krakersami przygotuj bezpośrednio przed podaniem. Pastę tuńczykowo-jajeczną możesz przygotować wcześniej. Smacznego.