Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszną pastę tuńczykowo- jajeczną którą zrobiłam z przepisu https://smaker.pl/przepisy-przekaski/przepis-pasta-tunczykowo-jajeczna,1947540,fafiatko.html pasta jest bardzo łatwy do zrobienia i pyszna podałam ją na krakersach jako imprezową przekąskę.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1099
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1099
Składniki
Jajko ugotuj na twardo, wystudź, obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek drobno pokrój. Tuńczyka przełóż do miski i rozgnieść widelcem.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj dopraw solą i pieprzem. Łyżką nakładaj pastę na krakersa przykrwaj drugim , kolejna łyżka pasty, krakers i łyżka pasty , wierzch posyp szczypiorkiem.
Przekąskę z krakersami przygotuj bezpośrednio przed podaniem. Pastę tuńczykowo-jajeczną możesz przygotować wcześniej. Smacznego.