Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszną pastę tuńczykowo- jajeczną którą zrobiłam z przepisu https://smaker.pl/przepisy-przekaski/przepis-pasta-tunczykowo-jajeczna,1947540,fafiatko.html pasta jest bardzo łatwy do zrobienia i pyszna podałam ją na krakersach jako imprezową przekąskę.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Jajko ugotuj na twardo, wystudź, obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek drobno pokrój. Tuńczyka przełóż do miski i rozgnieść widelcem.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj dopraw solą i pieprzem. Łyżką nakładaj pastę na krakersa przykrwaj drugim , kolejna łyżka pasty, krakers i łyżka pasty , wierzch posyp szczypiorkiem.
Przekąskę z krakersami przygotuj bezpośrednio przed podaniem. Pastę tuńczykowo-jajeczną możesz przygotować wcześniej. Smacznego.