Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta wytrawna pasta, smarowidło z dojrzałego awokado, czosnku i odrobiny oleju. Wystarczy posmarować nią kawałek chleba i położyć na nią ulubiony ser lub jajko na twardo i mamy pyszną kanapkę.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2373
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3374
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1425
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2163
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2373
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3374
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1425
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2163
Składniki
Awokado przekrawamy wzdłuż na pół, pozbawiamy pestki i łyżeczką wydrążamy miąższ do miseczki. Skrapiamy je sokiem z cytryny, dodajemy pozostałe składniki( czosnek obrany i zmiażdżony). Rozgniatamy awokado widelcem, mieszamy.
Prosta pasta z awokado gotowa!