Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta wytrawna pasta, smarowidło z dojrzałego awokado, czosnku i odrobiny oleju. Wystarczy posmarować nią kawałek chleba i położyć na nią ulubiony ser lub jajko na twardo i mamy pyszną kanapkę.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3699
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2018
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5398
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5463
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3699
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2018
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5398
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5463
Składniki
Awokado przekrawamy wzdłuż na pół, pozbawiamy pestki i łyżeczką wydrążamy miąższ do miseczki. Skrapiamy je sokiem z cytryny, dodajemy pozostałe składniki( czosnek obrany i zmiażdżony). Rozgniatamy awokado widelcem, mieszamy.
Prosta pasta z awokado gotowa!