Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa dedykowana wszystkim miłośnikom bobu. Delikatna, kremowa z kilku prostych składników. Możecie ją serwować na kromce chrupiącego pieczywa lub jako dip do surowych warzyw pokrojonych w słupki. Zobaczcie jakie to proste!
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 224
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 124
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 131
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 224
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 124
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 131
Składniki
Bób ugotuj do miękkości, następnie odcedź i obierz łupin. Obrany bób przełóż do kielicha blenderowego.
Wyciśnij sok z połówki cytryny i wlej go do kielicha blendera. Czosnek drobno poszatkuj i dorzuć go razem z przyprawami i oliwą do bobu. Składniki zmiksuj na gładki krem.
Pastę z bobu przełóż do salaterki. Serwuj na kromce pieczywa lub w miseczce jako dodatek do chrupiących warzyw.