Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa dedykowana wszystkim miłośnikom bobu. Delikatna, kremowa z kilku prostych składników. Możecie ją serwować na kromce chrupiącego pieczywa lub jako dip do surowych warzyw pokrojonych w słupki. Zobaczcie jakie to proste!
To orzeźwiająca i bardzo zdrowa sałatka, pełna soczystych owoców. Truskawki n...
Odsłon: 12
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 82
To orzeźwiająca i bardzo zdrowa sałatka, pełna soczystych owoców. Truskawki n...
Odsłon: 12
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 82
Składniki
Bób ugotuj do miękkości, następnie odcedź i obierz łupin. Obrany bób przełóż do kielicha blenderowego.
Wyciśnij sok z połówki cytryny i wlej go do kielicha blendera. Czosnek drobno poszatkuj i dorzuć go razem z przyprawami i oliwą do bobu. Składniki zmiksuj na gładki krem.
Pastę z bobu przełóż do salaterki. Serwuj na kromce pieczywa lub w miseczce jako dodatek do chrupiących warzyw.