Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa dedykowana wszystkim miłośnikom bobu. Delikatna, kremowa z kilku prostych składników. Możecie ją serwować na kromce chrupiącego pieczywa lub jako dip do surowych warzyw pokrojonych w słupki. Zobaczcie jakie to proste!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11616
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1250
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12198
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2794
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11616
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1250
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12198
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2794
Składniki
Bób ugotuj do miękkości, następnie odcedź i obierz łupin. Obrany bób przełóż do kielicha blenderowego.
Wyciśnij sok z połówki cytryny i wlej go do kielicha blendera. Czosnek drobno poszatkuj i dorzuć go razem z przyprawami i oliwą do bobu. Składniki zmiksuj na gładki krem.
Pastę z bobu przełóż do salaterki. Serwuj na kromce pieczywa lub w miseczce jako dodatek do chrupiących warzyw.