Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla smakoszy oliwek, anchois i kaparów. A że ja wprost je ubóstwiam, jak tylko w internecie natknęłam się na ten przepis, wiedziałam że smak mnie zachwyci. I tak się stało. Smak tej pasty jest dość ostry – mocno wyrazisty. Pasta najlepiej smakuje na chrupiącej bagietce.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1283
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1721
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 109
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 518
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1283
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1721
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 109
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 518
Składniki
Oliwki, anchois, czosnek, kapary, posiekaną natkę pietruszki blendujemy, dodajemy oliwę z oliwek (niewiele - by konsystencja nie była zbyt sucha), doprawiamy sokiem z cytryny i pieprzem. Podajemy na świeżej lub lekko podpieczonej bagietce.