Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla smakoszy oliwek, anchois i kaparów. A że ja wprost je ubóstwiam, jak tylko w internecie natknęłam się na ten przepis, wiedziałam że smak mnie zachwyci. I tak się stało. Smak tej pasty jest dość ostry – mocno wyrazisty. Pasta najlepiej smakuje na chrupiącej bagietce.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8880
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6302
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9174
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8880
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6302
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9174
Składniki
Oliwki, anchois, czosnek, kapary, posiekaną natkę pietruszki blendujemy, dodajemy oliwę z oliwek (niewiele - by konsystencja nie była zbyt sucha), doprawiamy sokiem z cytryny i pieprzem. Podajemy na świeżej lub lekko podpieczonej bagietce.