Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem to kukurydza gra główną rolę. Wegańska pasta na przekąskę. Jest słodka i aromatyczna. Z ziołami i oliwą z oliwek stanowi smaczny dodatek do kanapek. Powstała w chwili, gdy postanowiliśmy z mężem ograniczyć spożywanie mięsa. Jest prosta i szybka w przygotowaniu. Smaczna, a co najważniejsze małokaloryczna!
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 57
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32786
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 539
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 57
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32786
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 539
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 87
Składniki
Kukurydzę należy odsączyć z zalewy. Wrzucamy ją do blendera, dodajemy zioła, pestki, oliwę z oliwek, sok z cytryny. Gdy wszystko jest już rozdrobnione dodajemy pieprz i sól do smaku. Miksujemy dalej. Pasta musi mieć kremową konsystencję.
.