Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem to kukurydza gra główną rolę. Wegańska pasta na przekąskę. Jest słodka i aromatyczna. Z ziołami i oliwą z oliwek stanowi smaczny dodatek do kanapek. Powstała w chwili, gdy postanowiliśmy z mężem ograniczyć spożywanie mięsa. Jest prosta i szybka w przygotowaniu. Smaczna, a co najważniejsze małokaloryczna!
Idealna na kolację lub do pracy.
Odsłon: 136
Masz ochotę na odrobinę orientalnych smaków? Nic trudnego. Przygotuj kurczaka...
Odsłon: 25569
Zdrowy wypiek. Biszkopt podobny do klasycznego, ale przygotowany z użyciem mą...
Odsłon: 66
Idealna na kolację lub do pracy.
Odsłon: 136
Masz ochotę na odrobinę orientalnych smaków? Nic trudnego. Przygotuj kurczaka...
Odsłon: 25569
Zdrowy wypiek. Biszkopt podobny do klasycznego, ale przygotowany z użyciem mą...
Odsłon: 66
Składniki
Kukurydzę należy odsączyć z zalewy. Wrzucamy ją do blendera, dodajemy zioła, pestki, oliwę z oliwek, sok z cytryny. Gdy wszystko jest już rozdrobnione dodajemy pieprz i sól do smaku. Miksujemy dalej. Pasta musi mieć kremową konsystencję.
.