Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do kanapek lub maczania warzyw, nachosów, paluszków.
Przepis na pyszne, delikatne oraz pożywne placki cukiniowo - brokułowe z doda...
Odsłon: 53
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, lekko korzenne, gotowe w godz...
Odsłon: 33
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 503
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4219
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 2401
Przepis na pyszne, delikatne oraz pożywne placki cukiniowo - brokułowe z doda...
Odsłon: 53
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, lekko korzenne, gotowe w godz...
Odsłon: 33
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 503
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4219
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 2401
Składniki
Z pęczka rzodkiewek oddzielamy liście i dobrze spłukujemy pod bieżącą wodą. Czyste liście przekładamy na sito, na którym zalewamy je wrzątkiem.
Za pomocą blendera lub rozdrabniacza miksujemy cieciorkę. Do konsystencji papki dosypujemy sezam, pokrojony w kostkę czosnek oraz dolewamy oliwę. Ponownie miksujemy.
Do pasty dodajemy sparzone wcześniej liście. Miksujemy do gładkiej pasty i gotowe.
Pastę można urozmaicić dowolnymi pestkami lub ziarnami, np. słonecznika. Smacznego!