Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka metoda przygotowania pysznej pasty z makreli,nie wymagająca wielu składników i lekka w swojej konsystencji.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Do miski wkładamy makrelę oddzieloną od skóry i większych ości.Wlewamy wodę,rozdrabniamy widelcem.Wyciągamy w międzyczasie pozostałe ujawniające się ości.Dodajemy resztę składników i przyprawy.W razie potrzeby dosalamy(sama makrela jest dość słona)Całość mieszamy jeszcze widelcem.Wkładamy do lodówki w szczelnym pojemniku.Po ok.2 godzinach mamy pyszną lekką pastę na kanapki.