Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka metoda przygotowania pysznej pasty z makreli,nie wymagająca wielu składników i lekka w swojej konsystencji.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 29
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3521
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 116
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 842
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 29
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3521
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 116
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 842
Składniki
Do miski wkładamy makrelę oddzieloną od skóry i większych ości.Wlewamy wodę,rozdrabniamy widelcem.Wyciągamy w międzyczasie pozostałe ujawniające się ości.Dodajemy resztę składników i przyprawy.W razie potrzeby dosalamy(sama makrela jest dość słona)Całość mieszamy jeszcze widelcem.Wkładamy do lodówki w szczelnym pojemniku.Po ok.2 godzinach mamy pyszną lekką pastę na kanapki.