Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie, tym razem zaproponuję przepis, na pastę z makrelą wędzoną i awokado. Pasta jest bardzo smaczna, zdrowa i idealnie nadaje się do pieczywa.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 94
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 94
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Składniki
Jajka ścieram na tarce o grubych oczkach. Szalotkę lub czerwoną cebulę drobniutko kroję i dodaję do jajek. Obrane awokado drobniutko kroję i dodaję do jajek. Makrelę obieram z ości i dodaję do pozostałych składników. Na koniec dodaję około 3 łyżek jogurtu, doprawiam solą, pieprzem i dokładnie mieszam. Sprawdzam smak i jeżeli trzeba to doprawiam – pasta jest gotowa. Pasta z makrelą i awokado jest gotowa, życzę smacznego. Pozdrawiam Babcia Ewa