Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie, tym razem zaproponuję przepis, na pastę z makrelą wędzoną i awokado. Pasta jest bardzo smaczna, zdrowa i idealnie nadaje się do pieczywa.
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 212
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 119
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 211
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 309
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 67
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 212
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 119
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 211
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 309
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 67
Składniki
Jajka ścieram na tarce o grubych oczkach. Szalotkę lub czerwoną cebulę drobniutko kroję i dodaję do jajek. Obrane awokado drobniutko kroję i dodaję do jajek. Makrelę obieram z ości i dodaję do pozostałych składników. Na koniec dodaję około 3 łyżek jogurtu, doprawiam solą, pieprzem i dokładnie mieszam. Sprawdzam smak i jeżeli trzeba to doprawiam – pasta jest gotowa. Pasta z makrelą i awokado jest gotowa, życzę smacznego. Pozdrawiam Babcia Ewa