Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta z makreli wędzonej i jajek, świetnie nadająca się do zrobienia smacznych kanapek.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336613
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3618
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422709
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2443
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336613
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3618
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422709
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2443
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę. Z makreli wybieramy mięsko i rozgniatamy widelcem. Szczypior kroimy na drobno.
Wszystkie składniki łączymy, przyprawiamy do smaku i dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.
Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :) Smacznego!!!