Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z makreli wędzonej i jajek na chleb.

Pasta z makreli wędzonej i jajek na chleb.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1451 Ocena: 18921

Dodano:

Odsłon: 18597

Smaczna pasta z makreli wędzonej i jajek, świetnie nadająca się do zrobienia smacznych kanapek.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę. Z makreli wybieramy mięsko i rozgniatamy widelcem. Szczypior kroimy na drobno.

  2. Wszystkie składniki łączymy, przyprawiamy do smaku i dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.

  3. Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :)
    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń