Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikling. Śledź wędzony w całości na gorąco w temperaturze 40 stopni.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1997
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1680
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1997
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1680
Składniki
Jajka ugotowałem na twardo. Obrałem, pokroiłem na drobno. Ser rozdrobniłem widelcem. Piklinga po obcięciu głowy, obraniu ze skóry, oddzieleniu kręgosłupa i wnętrzności rozdrobniłem ( usuwamy maksymalnie dużo ości ). Wszystkie składniki połączyłem, dodałem pozostałe składniki pasty, pastę pomidorową, majonez, musztardę sól i pieprz. Całość delikatnie zblendowałem. Pasta z piklinga to fajna przekąska do bagietki, kromki chleba, dowolnego ulubionego pieczywa.