Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowałam różne ryby jako pasta, ale najbardziej smakuje mi pasta z sardynek w pomidorach.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Składniki
1. Szprotki przełożyć do miski wraz z sosem, rozgnieść. Ugotować jajka na twardo i pokroić w drobną kostkę, cębulę różwież pokroić w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekać drobno. Dodać troszkę kukurydzy, i łyżeczkę masła, doprawić do smaku pieprzem. Wszystko razem dobrze wymieszać, posmarować chleb, posypać szczypiorkiem. Smacznego :)