Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowałam różne ryby jako pasta, ale najbardziej smakuje mi pasta z sardynek w pomidorach.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12023
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16660
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5389
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12023
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16660
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5389
Składniki
1. Szprotki przełożyć do miski wraz z sosem, rozgnieść. Ugotować jajka na twardo i pokroić w drobną kostkę, cębulę różwież pokroić w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekać drobno. Dodać troszkę kukurydzy, i łyżeczkę masła, doprawić do smaku pieprzem. Wszystko razem dobrze wymieszać, posmarować chleb, posypać szczypiorkiem. Smacznego :)