Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowałam różne ryby jako pasta, ale najbardziej smakuje mi pasta z sardynek w pomidorach.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 577
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 245
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 51
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 67
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 577
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 245
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 51
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 67
Składniki
1. Szprotki przełożyć do miski wraz z sosem, rozgnieść. Ugotować jajka na twardo i pokroić w drobną kostkę, cębulę różwież pokroić w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekać drobno. Dodać troszkę kukurydzy, i łyżeczkę masła, doprawić do smaku pieprzem. Wszystko razem dobrze wymieszać, posmarować chleb, posypać szczypiorkiem. Smacznego :)