Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowałam różne ryby jako pasta, ale najbardziej smakuje mi pasta z sardynek w pomidorach.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24835
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24835
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 83
Składniki
1. Szprotki przełożyć do miski wraz z sosem, rozgnieść. Ugotować jajka na twardo i pokroić w drobną kostkę, cębulę różwież pokroić w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekać drobno. Dodać troszkę kukurydzy, i łyżeczkę masła, doprawić do smaku pieprzem. Wszystko razem dobrze wymieszać, posmarować chleb, posypać szczypiorkiem. Smacznego :)