Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka, jajek, ogórków konserwowych oraz suszonych pomidorów. Prosta i smaczna pasta na kanapki.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 311
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 459
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1170
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 311
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 459
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1170
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Ugotowane jajka, ogórki konserwowe oraz suszone pomidory kroimy w drobną kosteczkę. 4. Przekładamy do miseczki i dodajemy tuńczyka oraz majonez. 5. Doprawiamy soli, pieprzem oraz wędzoną papryką. Mieszamy dokładnie i odkładamy do lodówki aby składniki się przegryzły. 6. Podajemy z pieczywem.