Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z tuńczyka i jajek na chleb.

Pasta z tuńczyka i jajek na chleb.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1472 Ocena: 19362

Dodano:

Odsłon: 1235

Pasta z jajek i ryby na chleb oraz do nadziewania makaronowych muszli. Polecam.

Składniki

  • tuńczyk we własnym sosie 13 dag (po osączeniu)
  • jajka kurze 2 szt.(ugotowane na twardo)
  • młody por zielona część 10 cm
  • majonez 2 łyżeczki
  • ketchup 2 łyżeczki
  • musztarda 1 łyżeczka
  • Sól morska
  • Pieprz ziołowy
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Obrane jajka ze skorupek kroimy w kostkę, tuńczyka osączamy z sosu i lekko rozdrabniamy widelcem. Por kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w głębokim talerzu. Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, mieszamy.

  2. Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń