Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z tuńczyka i papryki

Pasta z tuńczyka i papryki

Autor:

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 250

Dodano:

Odsłon: 183

przepis znaleziony przypadkiem trzeba było sprawdzić i warto.

Składniki

  • puszka tuńczyka w sosie własnym
  • pół czerwonej papryki
  • garść natki pietruszki
  • 2 łyżki majonezu
  • pół łyżeczki pikantnej pasty np .Tikka Masala,Harissa ...
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. tuńczyka odsączamy z zalewy, dodajemy do niego posiekaną w drobną kosteczkę paprykę i posiekaną pietruszkę. Dodajemy majonez, pikantną pastę. Wszystko razem mieszamy.wstawiamy na kilka godzin do lodówki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń