Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie sprawdzi się na kanapkach lub tostach. Możesz zaserwować ją również na imprezie, jako dip do krakersów lub nachosów. Sprawdź, jak przygotować prostą pastę z tuńczyka, jajka i ogórka.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10484
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12908
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4656
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10484
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12908
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4656
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Przełóż je do miski, dodaj awokado, wszystko rozgnieć widelcem na papkę. Na koniec dorzuć tuńczyka odsączonego z zalewy i również go rozdrobnij.
Ogórki drobno posiekaj i wrzuć do masy. Dodaj posiekany bardzo drobno koperek. Dopraw solą i pieprzem, wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj na kanapkach lub jako dip do krakersów.