Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś piątek ,więc polecam na podwieczorek aromatyczną pastę ,której smak wzbogaca łodyga selera.
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42614
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 563
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 23
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 215
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42614
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 563
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 23
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 215
Składniki
Jajko ugotować na twardo ,oskubać i pokroić na drobno.
Tuńczyka osączyć z zalewy, rozgnieść dodać do jajka.
Łodygi selera pokroić na drobno ,dodać do pozostałych składników.
Skropić sokiem z cytryny doprawić solą ,pieprzem dokładnie wymieszać.Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać.
Bułki pokroić i nałożyć na każdy kawałek pastę.Smacznego!!!