Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś piątek ,więc polecam na podwieczorek aromatyczną pastę ,której smak wzbogaca łodyga selera.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12641
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12641
Składniki
Jajko ugotować na twardo ,oskubać i pokroić na drobno.
Tuńczyka osączyć z zalewy, rozgnieść dodać do jajka.
Łodygi selera pokroić na drobno ,dodać do pozostałych składników.
Skropić sokiem z cytryny doprawić solą ,pieprzem dokładnie wymieszać.Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać.
Bułki pokroić i nałożyć na każdy kawałek pastę.Smacznego!!!