Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś piątek ,więc polecam na podwieczorek aromatyczną pastę ,której smak wzbogaca łodyga selera.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2301
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421480
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2087
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2301
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421480
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2087
Składniki
Jajko ugotować na twardo ,oskubać i pokroić na drobno.
Tuńczyka osączyć z zalewy, rozgnieść dodać do jajka.
Łodygi selera pokroić na drobno ,dodać do pozostałych składników.
Skropić sokiem z cytryny doprawić solą ,pieprzem dokładnie wymieszać.Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać.
Bułki pokroić i nałożyć na każdy kawałek pastę.Smacznego!!!