Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka, jajek i groszku do kanapek lub faszerowania jajek.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4988
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13482
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7579
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4988
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13482
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7579
Składniki
Jaja i cebulę pokroić w kostkę. Tuńczyka odsączyć dobrze z wody. Przełożyć wszystkie składniki, doprawić szczyptą soli i pieprzem do miski i wymieszać.