Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smaczna pasta z tuńczykiem i chrupiącą rzodkiewką. Możemy ją podawać na kanapce lub na krakersach jako przekąskę. Polecam
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 355
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 378
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 355
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 378
Składniki
Tuńczyka osączamy i przekładamy do miseczki. Jajko drobno kroimy lub ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Rzodkiewki ścieramy na grubych oczkach i odciskamy z soku. Dodajemy do tuńczyka. Do pasty dodajemy serek, szczypiorek, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Przed podaniem schładzamy