Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smaczna pasta z tuńczykiem i chrupiącą rzodkiewką. Możemy ją podawać na kanapce lub na krakersach jako przekąskę. Polecam
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6201
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 175
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6201
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 175
Składniki
Tuńczyka osączamy i przekładamy do miseczki. Jajko drobno kroimy lub ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Rzodkiewki ścieramy na grubych oczkach i odciskamy z soku. Dodajemy do tuńczyka. Do pasty dodajemy serek, szczypiorek, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Przed podaniem schładzamy