Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z tuńczykiem i rzodkiewkami

Pasta z tuńczykiem i rzodkiewkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 263 Ocena: 8025

Dodano:

Odsłon: 6077

Szybka i bardzo smaczna pasta z tuńczykiem i chrupiącą rzodkiewką. Możemy ją podawać na kanapce lub na krakersach jako przekąskę. Polecam

Składniki

  • puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 125g kremowego serka twarogowego
  • 4 rzodkiewki
  • 1 jajko ugotowane na twardo
  • przyprawy: sól, pieprz
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z tuńczykiem i rzodkiewkami

Przygotowanie

  1. Tuńczyka osączamy i przekładamy do miseczki. Jajko drobno kroimy lub ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Rzodkiewki ścieramy na grubych oczkach i odciskamy z soku. Dodajemy do tuńczyka. Do pasty dodajemy serek, szczypiorek, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Przed podaniem schładzamy

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 15 listopada 2013 Uwielbiam takie pasty, fajne i szybkie urozmaicenie śniadanie :)

10 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń