Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka do której często wracam, świetna pasta do świeżego pieczywa. Od jakiegoś czasu wzbogacam ją składnikiem, który robi różnicę w smaku, a mianowicie odrobiną chrzanu tartego ze słoiczka. Makrelę można śmiało zastąpić dowolną rybą wędzoną, smażoną (bez panierki) lub grillowaną.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 211
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20281
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 211
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20281
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. W między czasie oddzielamy mięso ryby od ości. Sparzoną wrzątkiem cebulę (pozwoli to nam pozbyć się goryczy) kroimy w drobną kostkę. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Ugotowane, przestudzone i obrane jajka kroimy w kostkę.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez i chrzan. Rodzaj majonezu oraz sera pozostawiam Waszemu wyborowi, niech każdy doda to, co lubi. I gotowe, smacznego.