Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z gotowanego schabu i sera z bakaliami podana na krakersach.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13555
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 895
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13555
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 895
Składniki
Schab kroję na drobne kawałki. Przepuszczam przez maszynkę do mielenia. Mieszam z serami i chrzanem, przyprawiam solą i pieprzem. Przepuszczam przez maszynkę raz jeszcze. Rodzynki i morele siekam. Mieszam z pastą. Dodaję łyżkę majonezu. Nakładam porcję pasty na solone krakersy. Posypuję posiekanym koperkiem.