Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z gotowanego schabu i sera z bakaliami podana na krakersach.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1520
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1270
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1360
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1520
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1270
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1360
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1147
Składniki
Schab kroję na drobne kawałki. Przepuszczam przez maszynkę do mielenia. Mieszam z serami i chrzanem, przyprawiam solą i pieprzem. Przepuszczam przez maszynkę raz jeszcze. Rodzynki i morele siekam. Mieszam z pastą. Dodaję łyżkę majonezu. Nakładam porcję pasty na solone krakersy. Posypuję posiekanym koperkiem.