Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PASZTECIKI KRUCHO DROŻDŻOWE - proporcja na 17 sztuk
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2398
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6560
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2398
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6560
Składniki
Wszystkie składniki razem połączyć, zagnieść, włożyć na 1 h do lodówki. Następnie ciasto rozwałkować. Przygotowany wcześniej farsz ułożyć w rulonik na brzegu rozwałkowanego ciasta, zawinąć, pociąć ukośnie na małe paszteciki. Na koniec posmarować rozmąconym żółtkiem jajka, piec ok 30 minut na złoty kolor.