Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PASZTECIKI KRUCHO DROŻDŻOWE - proporcja na 17 sztuk
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7629
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2746
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7629
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2746
Składniki
Wszystkie składniki razem połączyć, zagnieść, włożyć na 1 h do lodówki. Następnie ciasto rozwałkować. Przygotowany wcześniej farsz ułożyć w rulonik na brzegu rozwałkowanego ciasta, zawinąć, pociąć ukośnie na małe paszteciki. Na koniec posmarować rozmąconym żółtkiem jajka, piec ok 30 minut na złoty kolor.