Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8265
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1195
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10017
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 623
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8265
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1195
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10017
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 623
Składniki
Mąkę wysypać na stolnice i posiekać nożem z margaryną,zrobić w środku wgłębienie wbić 2 jajka ,wlać mleko ,dodać sól,cukier oraz proszek do pieczenia i zagnieść gładkie ciasto.Ciasto podzielić na 2 części każdą wałkować ,kroić na prostokąty na każdym układać po plasterku serka ,kiełbasy,polać odrobiną ketchupu i zwinąć w pasztecika,układać na blasze posmarowanej margaryną,posmarować rozbełtanym jajkiem i posypać kminkiem,piec w 200 stopniach na złoto .Życzę smacznego.