Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
paszteciki te doskonałe są jako zakąski na stół świetnie pasują do barszczyku
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6753
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6753
Składniki
Warzywa wrzucić na gorący olej podsmarzyć aż zmiękną ,dprawić solą i pieprzem do wystudzonych warzyw dodać starty żółty ser(można też dodać np. szynkę pokrojoną w kostkę). Z mąki ,twarogu ,1 jajka i margaryny,zagnieśc ciasto,dodać 2 szczypty soli, ciasto cienko rozwałkować i pokroić na kwadraty nakładać na środek farsz warzywny i skleić pasztecika dociskajac dokładnie brzegi na łaczeniu ciasta.Paszteci układać na natłuszczonej blaszce posmarować rozbełtanym jajkiem z wierzchu posypać przyprawa do grila i piec ok. 15-20 minut w 180 stopniach.Życzę smacznego.