Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy przepada za gotowanym mięsem z rosołu. Zamiast wyrzucać, można wykorzystać je np. do zrobienia domowego pasztetu. Ten przygotujecie w ekspresowym tempie. Przepis pochodzi z 461. odcinka programu „Ewa Gotuje".
dobrze się sprawdzą jako dodatek do deserów, świetnie smakują na chałce
Odsłon: 1428
Co dziś macie na obiad przy niedzieli ? U nas karkówka w jednej przyprawie pi...
Odsłon: 24899
Najbardziej klasycznym jesiennym ciastem jest jabłecznik. Jeśli nie masz ocho...
Odsłon: 4702
Bardzo szybka nieskomplikowana przekąska. Smaczna i kusząca, bardzo szybko zn...
Odsłon: 76
Przepis na tą zapiekankę dostałam od szwagierki, która mieszka w Grecji około...
Odsłon: 224
Bardzo szybka nieskomplikowana przekąska. Smaczna i kusząca, bardzo szybko zn...
Odsłon: 76
Przepis na tą zapiekankę dostałam od szwagierki, która mieszka w Grecji około...
Odsłon: 224
Składniki
Mięso wystudzić i oddzielić od kości. Zmielić w maszynce – wraz z wątróbką usmażoną z cebulą na maśle oraz skórą z kaczych udek. Pod koniec dodać grzyby i warzywa z rosołu – pora, cebulę i marchewkę. Zalać rosołem. Przyprawić majerankiem oraz świeżo zmielonym pieprzem. Posolić i wyrobić.
Przełożyć do słoiczków. Zapiec w piekarniku (100 st. C).
Przepisy Przekąski
Przekąski
Bruschetta
Przekąski
Włoskie Caprese
Przekąski
Sushi
Przekąski
Pastitsio - grecka zapiekanka makaronowa
Bruschetta
Smaczna Włoska przekąska, jest to grzanka z pieczywa posmarowanego oliwą i ro...
Odsłon: 22
Włoskie Caprese
Bardzo szybka nieskomplikowana przekąska. Smaczna i kusząca, bardzo szybko zn...
Odsłon: 76