Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wegetariański pasztet z warzyw :-) pyszny, aksamitny. smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. sam z ketchupem lub sosem pomidorowym
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414040
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2223
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414040
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2223
Składniki
Cukinie umyć. Jeżeli jest młoda nie trzeba obierać ze skórki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i czosnek drobno pokroić, marchewkę zetrzec na dużych oczkach. Wszystkie składniki wymieszać razem, przyprawić. Masę wlać do dwóch keksowych foremek wysmarowanych tłuszczem i obsypanych bułką tartą. Piec ok. 1 godz. w temp. 180 stopni. Najlepiej kroi się i wyjmuje z blaszki gdy już trochę przestygnie. Smacznego :-)