Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy domowy pasztet z indyka, wykorzystałem mięso z rosołu wraz z marchewką, tylko mięso, bez skór i kości. Łatwy i szybki przepis. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16100
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5109
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16100
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5109
Składniki
Skrzydła i szyjki wraz z marchewką wyciągnąć z rosołu, oddzielić mięso od kości i skór. Mięso i marchewkę mielimy maszynką na małym oczku. Po zmieleniu dodajemy sól, pieprz i wlewamy rosół. Wszystko mieszamy aż osiągniemy odpowiednią konsystencję. Pasztet z indyka jest gotowy !!! Część pasztetu odkładamy do lodówki do zjedzenia od zaraz, a resztę wkładamy w małe słoiczki i pasteryzujemy, to zapewni nam długą przydatność do spożycia. Smacznego !!!