Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy domowy pasztet z indyka, wykorzystałem mięso z rosołu wraz z marchewką, tylko mięso, bez skór i kości. Łatwy i szybki przepis. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 9112
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 72
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 9112
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 72
Składniki
Skrzydła i szyjki wraz z marchewką wyciągnąć z rosołu, oddzielić mięso od kości i skór. Mięso i marchewkę mielimy maszynką na małym oczku. Po zmieleniu dodajemy sól, pieprz i wlewamy rosół. Wszystko mieszamy aż osiągniemy odpowiednią konsystencję. Pasztet z indyka jest gotowy !!! Część pasztetu odkładamy do lodówki do zjedzenia od zaraz, a resztę wkładamy w małe słoiczki i pasteryzujemy, to zapewni nam długą przydatność do spożycia. Smacznego !!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Przekąski
Serowa przekąska z pikantną nutą
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Jajka w cieście francuskim
Dla wielu osób śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Warto, aby było smacz...
Odsłon: 1031
Różowe jajka
Wielkanoc kojarzy się z jajkami i kolorami. Nie ma lepszego pomysłu, niż połą...
Odsłon: 2965