Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
7 jajek ugotować na twardo.
Umyte grzyby drobno pokroić i podsmażyć na 2 łyżkach masła.
Namoczyć bułki,po paru minutach dokładnie odcisnąć.
Wszystko razem zmielić,a następnie wymieszać z natką pietruszki,dwoma surowymi jajkami i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Włożyć do wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką formy.
Piec 15-20 min. w dobrze nagrzanym piekarniku.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

olo1 20 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
ok ślicznie dziękuję za zauważenie mojego błędua z drugiej strony to dzieci dają mi w kość hehe
0 Kto głosował? | Odpowiedz

gosiah1 20 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
chyba zapomniałaś wpisać w składniki - grzyby - jakie i ile?0 Kto głosował? | Odpowiedz