Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do tradycyjnych kanapek, jak również świetnie sprawdza się z krakersami, jako imprezowa przekąska.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy ścieramy na tarce na grubych oczach, cebulę szalotkę i seler naciowy kroimy w drobną kosteczkę. Do miski wrzucamy, jajka, szalotkę, seler, rozdrobniony gotowany lub grillowany filet z łososia, majonez, przecier pomidorowy, sól, pieprz, przyprawę do pizzy, dokładnie mieszamy i gotowe.