Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do tradycyjnych kanapek, jak również świetnie sprawdza się z krakersami, jako imprezowa przekąska.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 98
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4328
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2605
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 98
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4328
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2605
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy ścieramy na tarce na grubych oczach, cebulę szalotkę i seler naciowy kroimy w drobną kosteczkę. Do miski wrzucamy, jajka, szalotkę, seler, rozdrobniony gotowany lub grillowany filet z łososia, majonez, przecier pomidorowy, sól, pieprz, przyprawę do pizzy, dokładnie mieszamy i gotowe.