Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hit naszej rodziny !!! Trzy składniki, szybkie wykonanie, a ile przyjemności smakowej dla podniebienia dla lubiących czosnek. Smakuje wyśmienicie do grillowanego mięsa, na chlebek jako podkład przygotowując kanapki. Można stosować również w/g własnego uznania.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5665
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36152
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 109
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5665
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36152
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 109
Składniki
Obieramy czosnek, natkę pietruszki z łodyżek i siekamy lub blendujemy.
Następnie do rozdrobnionej natki pietruszki z czosnkiem dodajemy taką ilość oleju aby było dość mokre ale nie pływało. Ja dodaję duży pęczek natki pietruszki i całą główkę czosnku (ok. 10-12 ząbków). Dokładnie mieszamy. Można do smaku posolić. Ja nie solę.
Konsystencję, każdy musi sam dopasować do swojego gustu i smaku.