Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hit naszej rodziny !!! Trzy składniki, szybkie wykonanie, a ile przyjemności smakowej dla podniebienia dla lubiących czosnek. Smakuje wyśmienicie do grillowanego mięsa, na chlebek jako podkład przygotowując kanapki. Można stosować również w/g własnego uznania.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1126
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4764
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1414
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1126
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4764
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1414
Składniki
Obieramy czosnek, natkę pietruszki z łodyżek i siekamy lub blendujemy.
Następnie do rozdrobnionej natki pietruszki z czosnkiem dodajemy taką ilość oleju aby było dość mokre ale nie pływało. Ja dodaję duży pęczek natki pietruszki i całą główkę czosnku (ok. 10-12 ząbków). Dokładnie mieszamy. Można do smaku posolić. Ja nie solę.
Konsystencję, każdy musi sam dopasować do swojego gustu i smaku.