Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki przepis na pieczarki faszerowane pysznym farszem z mięsa mielonego. To doskonała przystawka na każdą okazję.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 639
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1863
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 404
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 639
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1863
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 404
Składniki
Na patelni podsmażamy cebulę pokrojoną w kostkę oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Następnie dodajemy mięso, pokrojoną w kostkę paprykę i przyprawy. Całość mieszamy i smażymy kilka minut. Jak mięso mamy podsmażone to dodajemy koncentrat, zmniejszamy ogień i jeszcze chwilę smażymy. Zdejmujemy z ognia.
Pieczarki myjemy i osuszamy. Odrywamy ogonki i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wypełniamy farszem.
Każdą pieczarkę posypujemy serem oraz posiekanym szczypiorkiem. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku ustawionym na funkcje góra-dół w temperaturze 180°C przez 25 minut. Gotowe…