Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w necie. Danie z kuchni rumuńskiej.
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4858
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20773
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2494
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4858
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20773
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2494
Składniki
W misce rozgnieść bryndze ,posiekany koperek,tartą mozzarellę,pieprz i sol
Umyte pieczarki faszerować bryndzą.Ułożyć na blaszce wyścielonej folią aluminiową.
Pieczarki posypać tartą mozzarellą. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.góra-dół i zapiekać do rozpuszczenia sera
Smacznego życzę!