Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki faszerowane owczą bryndzą.

Pieczarki faszerowane owczą bryndzą.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1026 Ocena: 21364

Dodano:

Odsłon: 4459

Przepis znaleziony w necie. Danie z kuchni rumuńskiej.

Składniki

  • 600g pieczarek duże kapelusze
  • 2op.bryndzy podkarpackiej 180g
  • 3-4 łyżki sera mozzarella tartego
  • kilka gałązek koperku,sól i pieprz do smaku
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pieczarki faszerowane owczą bryndzą.

Przygotowanie

  1. W misce rozgnieść bryndze ,posiekany koperek,tartą mozzarellę,pieprz i sol

  2. Umyte pieczarki faszerować bryndzą.Ułożyć na blaszce wyścielonej folią aluminiową.

  3. Pieczarki posypać tartą mozzarellą.
    Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.góra-dół i zapiekać do rozpuszczenia sera

  4. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń