Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w necie. Danie z kuchni rumuńskiej.
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 116
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 40
Przepyszne kanapeczki we włoskim stylu. Świetne na rodzinne uroczystości na ś...
Odsłon: 9
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 116
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 40
Przepyszne kanapeczki we włoskim stylu. Świetne na rodzinne uroczystości na ś...
Odsłon: 9
Składniki
W misce rozgnieść bryndze ,posiekany koperek,tartą mozzarellę,pieprz i sol
Umyte pieczarki faszerować bryndzą.Ułożyć na blaszce wyścielonej folią aluminiową.
Pieczarki posypać tartą mozzarellą. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.góra-dół i zapiekać do rozpuszczenia sera
Smacznego życzę!