Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w necie. Danie z kuchni rumuńskiej.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 311
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2252
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2888
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 640
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 311
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2252
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2888
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 640
Składniki
W misce rozgnieść bryndze ,posiekany koperek,tartą mozzarellę,pieprz i sol
Umyte pieczarki faszerować bryndzą.Ułożyć na blaszce wyścielonej folią aluminiową.
Pieczarki posypać tartą mozzarellą. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.góra-dół i zapiekać do rozpuszczenia sera
Smacznego życzę!