Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znaleziony w necie. Danie z kuchni rumuńskiej.
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 10655
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 5901
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 628
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 120
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 13721
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 10655
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 5901
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 628
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 120
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 13721
Składniki
W misce rozgnieść bryndze ,posiekany koperek,tartą mozzarellę,pieprz i sol
Umyte pieczarki faszerować bryndzą.Ułożyć na blaszce wyścielonej folią aluminiową.
Pieczarki posypać tartą mozzarellą. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.góra-dół i zapiekać do rozpuszczenia sera
Smacznego życzę!