Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki glazurowane to danie, które może stanowić samodzielną potrawę. Idealnie sprawdzi się także jako dodatek do mięs. Ich smak z pewnością spodoba się osobom, które są miłośnikami słodko-kwaśnych dań.
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 129
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1203
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31249
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3700
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4654
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8134
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 129
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1203
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31249
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3700
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4654
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8134
Składniki
Posiekaj cebulkę i odłóż na bok. Na patelni rozgrzej olej i wrzuć pieczarki. Smaż je, często mieszając. Pieczarki powinny odparować z nadmiaru wody i lekko się zarumienić. Po tym czasie dorzuć na patelnię posiekaną wcześniej cebulkę.
Do pieczarek i cebulki dodaj ocet balsamiczny, miód oraz chili. Zmniejsz ogień i smaż wszystko do momentu, aż sos zacznie oblepiać pieczarki. Na koniec dopraw wszystko solą. Danie podawaj na ciepło.