Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsza przekąska to pieczarki nadziewane , panierowane i smażone. Przekąska prosta , szybka w przygotowaniu ale tez tania i bardzo smaczna. Polecam na różne imprezy rodzinne , okolicznościowe oraz do obiadu.
nóż, patelnia, talerz, miski, widelec,
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3523
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 691
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1066
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 142
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3523
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 691
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1066
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 142
Składniki
Pieczarki umyć, oddzielić kapelusze od trzonów. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i poddusić na tłuszczu, dodać pokrojone drobniutko trzonki pieczarek usmażyć. Następnie wymieszać z posiekaną natka pietruszki doprawić solą i pieprzem mielonym. Farszem napełnić kapelusze. Kapelusze panierować w rozmąconych jajkach i w bułce tartej. Smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu z obu stron na rumiano.
Przygotowanie pieczarek i napełnienie farszem.
Panierowanie.
Smażenie.
Przekąska gotowa do podania.