Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka przekąska.
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 97
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 79
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 42
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 158
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 343
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 97
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 79
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 42
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 158
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 343
Składniki
Odcinamy trzonki z pieczarek i drobno je siekamy. Kroimy cebulę w drobną kostkę i dodajemy do mięsa. Przyprawiamy solą i pieprzem, następnie podsmażamy na masełku. Gotowy farsz nakładamy na pieczarki. Pieczemy w piekarniku przez ok. 30 minut w temp. 180 stopni. Pod koniec pieczenia dodajemy ser aby stopniał (wystarczy pozostawić w rozgrzanym, ale wyłączonym piekarniku przez ok. 10 minut).Podajemy jako przystawkę lub dodatek do dania głównego (np. z ziemniakami)