Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka przekąska.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 918
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12746
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 918
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12746
Składniki
Odcinamy trzonki z pieczarek i drobno je siekamy. Kroimy cebulę w drobną kostkę i dodajemy do mięsa. Przyprawiamy solą i pieprzem, następnie podsmażamy na masełku. Gotowy farsz nakładamy na pieczarki. Pieczemy w piekarniku przez ok. 30 minut w temp. 180 stopni. Pod koniec pieczenia dodajemy ser aby stopniał (wystarczy pozostawić w rozgrzanym, ale wyłączonym piekarniku przez ok. 10 minut).Podajemy jako przystawkę lub dodatek do dania głównego (np. z ziemniakami)