Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka przekąska.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6265
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9151
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8827
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6265
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9151
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8827
Składniki
Odcinamy trzonki z pieczarek i drobno je siekamy. Kroimy cebulę w drobną kostkę i dodajemy do mięsa. Przyprawiamy solą i pieprzem, następnie podsmażamy na masełku. Gotowy farsz nakładamy na pieczarki. Pieczemy w piekarniku przez ok. 30 minut w temp. 180 stopni. Pod koniec pieczenia dodajemy ser aby stopniał (wystarczy pozostawić w rozgrzanym, ale wyłączonym piekarniku przez ok. 10 minut).Podajemy jako przystawkę lub dodatek do dania głównego (np. z ziemniakami)