Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki panierowane

Pieczarki panierowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 386 Ocena: 5240

Dodano:

Odsłon: 993

prosta, pyszna przekąska

Składniki

  • pieczarki - kapelusze 10 szt
  • jajko 1 szt
  • bułka tarta
  • sól
  • olej
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pieczarki panierowane

Przygotowanie

  1. 1. pieczarki gotować w osolonej wodzie 5 min, odcedzić,
    2. jajko roztrzepać, posolić,
    3. pieczarki panierować w jajku i bułce, smażyć na oleju,




    smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń