Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska, która doskonale sprawdzi się, na każdym przyjęciu. Pieczarki w chrupiącej panierce przygotujesz z zaledwie z kilku składników. To również świetna opcja dla osób, które nie jedzą mięsa. Warto podać je z ulubionym sosem, jogurtowym, pikantnym pomidorowym lub miodowo-musztardowym.
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 207
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 63
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 113
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 207
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 63
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 113
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Składniki
Pieczarki oczyść i osusz, warto wybrać mniejsze sztuki. Do trzech miseczek wsyp kolejno mąkę, roztrzepane jajka z mlekiem, solą i pieprzem oraz bułkę tartą zmieszaną z parmezanem.
Obtocz pieczarki kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Odsącz na ręczniku papierowym. Podawaj z ulubionym sosem.