Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska, która doskonale sprawdzi się, na każdym przyjęciu. Pieczarki w chrupiącej panierce przygotujesz z zaledwie z kilku składników. To również świetna opcja dla osób, które nie jedzą mięsa. Warto podać je z ulubionym sosem, jogurtowym, pikantnym pomidorowym lub miodowo-musztardowym.
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9207
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2405
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1178
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 209
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9207
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2405
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1178
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 209
Składniki
Pieczarki oczyść i osusz, warto wybrać mniejsze sztuki. Do trzech miseczek wsyp kolejno mąkę, roztrzepane jajka z mlekiem, solą i pieprzem oraz bułkę tartą zmieszaną z parmezanem.
Obtocz pieczarki kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Odsącz na ręczniku papierowym. Podawaj z ulubionym sosem.