Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska, która doskonale sprawdzi się, na każdym przyjęciu. Pieczarki w chrupiącej panierce przygotujesz z zaledwie z kilku składników. To również świetna opcja dla osób, które nie jedzą mięsa. Warto podać je z ulubionym sosem, jogurtowym, pikantnym pomidorowym lub miodowo-musztardowym.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3767
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 706
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3767
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 706
Składniki
Pieczarki oczyść i osusz, warto wybrać mniejsze sztuki. Do trzech miseczek wsyp kolejno mąkę, roztrzepane jajka z mlekiem, solą i pieprzem oraz bułkę tartą zmieszaną z parmezanem.
Obtocz pieczarki kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Odsącz na ręczniku papierowym. Podawaj z ulubionym sosem.