Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska, która doskonale sprawdzi się, na każdym przyjęciu. Pieczarki w chrupiącej panierce przygotujesz z zaledwie z kilku składników. To również świetna opcja dla osób, które nie jedzą mięsa. Warto podać je z ulubionym sosem, jogurtowym, pikantnym pomidorowym lub miodowo-musztardowym.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17068
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2466
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4645
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1828
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17068
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2466
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4645
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1828
Składniki
Pieczarki oczyść i osusz, warto wybrać mniejsze sztuki. Do trzech miseczek wsyp kolejno mąkę, roztrzepane jajka z mlekiem, solą i pieprzem oraz bułkę tartą zmieszaną z parmezanem.
Obtocz pieczarki kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Odsącz na ręczniku papierowym. Podawaj z ulubionym sosem.