Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska i zagryzka. Polecam
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19497
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2051
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1721
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19497
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2051
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1721
Składniki
Pieczarki oczyszczamy ,obtaczamy w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na złoto. Przekładamy do słoików (3/4 wysokości słoika). Przygotowujemy zalewę: Wszystkie składniki zalewy gotujemy 10 min od momentu zawrzenia. Gorącą marynatą zalewamy pieczarki. Słoiki zakręcamy i odstawiamy na kilka dni w chłodne miejsce.