Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska i zagryzka. Polecam
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414111
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414111
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Składniki
Pieczarki oczyszczamy ,obtaczamy w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na złoto. Przekładamy do słoików (3/4 wysokości słoika). Przygotowujemy zalewę: Wszystkie składniki zalewy gotujemy 10 min od momentu zawrzenia. Gorącą marynatą zalewamy pieczarki. Słoiki zakręcamy i odstawiamy na kilka dni w chłodne miejsce.