Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smakowita przystawka na każdą imprezę domową pod chmurką.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 96
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3671
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 151
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 872
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 96
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3671
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 151
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 872
Składniki
Cebulę obieramy i drobno siekamy. Wrzucamy na rozgrzany olej, podsmażamy aż delikatnie się zezłoci. Pieczarki oczyszczamy i delikatnie ukręcamy trzonki. Trzonki drobno kroimy i dodajemy do cebuli. Podsmażamy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Ściągamy z ognia. Rukole siekamy i dodajemy do cebuli. Mieszamy. Tak przygotowanym farszem wypełniamy kapelusze pieczarek. Na wierzchu kładziemy kwadracik żółtego sera. Pieczemy na grillu 15-25min. Pieczarki można zapiec z piekarniku. Wówczas wykładamy je na blaszce wyłożoną folia aluminiową i zapiekamy w 190 st przez około 15-25 minut