Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 517
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2983
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 517
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2983
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, odciąć ogonki i wydrążyć łyżeczką i odstawić. Wydrążony miąższ zmielić i przysmażyć na maśle. Następnie dodać topiony serek, przyprawić do smaku, i dokładnie wymieszać. Przygotowanym farszem nadziewać pieczarki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać około pół godziny. Po upieczeniu posypać natka pietruszki.