Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Składniki:
Pieczarki świeże duże 8 szt.
Serek topiony
Masło 1 łyżka
Sól i pieprz do smaku
Natka pietruszki
Wykonanie:
Pieczarki oczyścić, odciąć ogonki i wydrążyć łyżeczką i odstawić. Wydrążony miąższ zmielić i przysmażyć na maśle. Następnie dodać topiony serek, przyprawić do smaku, i dokładnie wymieszać. Przygotowanym farszem nadziewać pieczarki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać około pół godziny. Po upieczeniu posypać natka pietruszki.
Dziś poleca się zupa ogórkowa niby zwykła a jednak niezwykła ponieważ gotowan...
Odsłon: 456
A może skusze was na inną wersję piersi z kurczaka aby nie były tylko tradycy...
Odsłon: 1899
Pierogi z farszem z ziemniaków, wędzonego twarogu, żurawiny oraz pesto z czos...
Odsłon: 147
Dziś poleca się zupa ogórkowa niby zwykła a jednak niezwykła ponieważ gotowan...
Odsłon: 456
A może skusze was na inną wersję piersi z kurczaka aby nie były tylko tradycy...
Odsłon: 1899
Pierogi z farszem z ziemniaków, wędzonego twarogu, żurawiny oraz pesto z czos...
Odsłon: 147
Składniki
Składniki: Pieczarki świeże duże 8 szt. Serek topiony Masło 1 łyżka Sól i pieprz do smaku Natka pietruszki Wykonanie: Pieczarki oczyścić, odciąć ogonki i wydrążyć łyżeczką i odstawić. Wydrążony miąższ zmielić i przysmażyć na maśle. Następnie dodać topiony serek, przyprawić do smaku, i dokładnie wymieszać. Przygotowanym farszem nadziewać pieczarki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać około pół godziny. Po upieczeniu posypać natka pietruszki.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Ciasto pierogowe z blachy według Ewy Wachowicz
Przekąski
Krążki cukinii w serowej panierce
Przekąski
Szparagi w boczku
Przekąski
Szybki tost
Ciasto pierogowe z blachy według Ewy Wachowicz
Ciekawy sposób na wykorzystanie ciasta, które zostało po lepieniu pierogów....
Odsłon: 61
Krążki cukinii w serowej panierce
Panierowane krążki cukinii wzbogaciłam dodaniem plasterka sera żółtego pod zw...
Odsłon: 58