Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13175
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2532
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4633
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13175
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2532
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4633
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, odciąć ogonki i wydrążyć łyżeczką i odstawić. Wydrążony miąższ zmielić i przysmażyć na maśle. Następnie dodać topiony serek, przyprawić do smaku, i dokładnie wymieszać. Przygotowanym farszem nadziewać pieczarki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać około pół godziny. Po upieczeniu posypać natka pietruszki.