Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1020
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 334
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 10
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1020
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 334
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 10
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, odciąć ogonki i wydrążyć łyżeczką i odstawić. Wydrążony miąższ zmielić i przysmażyć na maśle. Następnie dodać topiony serek, przyprawić do smaku, i dokładnie wymieszać. Przygotowanym farszem nadziewać pieczarki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać około pół godziny. Po upieczeniu posypać natka pietruszki.