Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń rzymska doskonała na ciepło jak i na zimno.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 136
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1836
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14519
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19584
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 136
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1836
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14519
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19584
Składniki
Ugotować 3 jajka na twardo, pietruszkę posiekać, słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Do mięsa wbić dwa jajka, dodać pietruszkę, słonecznik, bułkę tartą, przyprawy i wyrobić masę.
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć polowe przygotowanej masy, na to jajka przekrojone wzdluz i przykryc reszta masy, wierzch polać olejem i posypać bułką tartą. Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 1 godzinę.