Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń rzymska doskonała na ciepło jak i na zimno.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 793
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5601
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9459
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 211
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 793
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5601
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9459
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 211
Składniki
Ugotować 3 jajka na twardo, pietruszkę posiekać, słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Do mięsa wbić dwa jajka, dodać pietruszkę, słonecznik, bułkę tartą, przyprawy i wyrobić masę.
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć polowe przygotowanej masy, na to jajka przekrojone wzdluz i przykryc reszta masy, wierzch polać olejem i posypać bułką tartą. Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 1 godzinę.