Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna pieczeń z mięsem kurczaka i warzywami,czyli to co lubimy jeść.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 137
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3813
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 248
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 234
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 137
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3813
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 248
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 234
Składniki
Pierś z kurczaka opłucz, zmiel w maszynce do mięsa. Warzywa oczyść. Papryki i cebulę pokrój w kostkę,czosnek posiekaj. Przesmaż na 3 łyżkach oleju. Ostudź. Mięso mielone wymieszaj z jajkami,kaszką ,musztardą i dopraw do smaku przyprawami. Dołóż pokrojone w plasterki czarne oliwki ,odsączoną fetę, marynowane cebulki i podsmażone warzywa. Foremkę o długości 30cm. wysmaruj masłem i wysyp bułką tartą. Masę nałóż do foremki. Wierz posmaruj olejem,posyp rozmarynem,tymiankiem i szałwią. Piecz 80 minut w temp. 190 stopni.