Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przypomina babke piaskowa ale w rzeczywistosci to pyszna przekaska z niespodzianka w srodku.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8320
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 465
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8320
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 465
Składniki
Make polaczyc z jajkiem,mlekiem(NASZA MASA BEDZIE PRZYPOMINAC MASE NA NALESNIKI TYLKO ZE MA BYC GESCIEJSZA W RAZIE GDY BEDZIE ZA RZADKA DODAC TROSZKE MAKI ,ZBYT GESTA DODAC MLEKA)pokroic salami na paseczki ser zolty w kostke oraz posiekac dymke.Wzsyskie skladniki dodac do naszej masy dokladnie wymieszac doprawic sola i piepszem.Wylac na forme keksowa i piec w piekarniku ok 50minut . Poczekac az wystygnie . Smacznego